LESSENKies de les die het best bij jou past!

https://priveles-spaans.nl/wp-content/uploads/2019/04/hero_books.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://priveles-spaans.nl/wp-content/uploads/2019/04/letter_a.png

NIVEAU A1 - A2Beginners niveau

Bij onze privélessen Spaans voor beginners (niveau A1-A2) leggen we de nadruk op directe taalbeheersing. Vanaf de eerste les moedigen we je aan om Spaans te spreken, met zinnen als "Hola, cómo estás?" en "Qué significa?". Deze praktische aanpak zorgt voor een hele natuurlijke leerervaring. De lessen zijn worden op maat gemaakt, afgestemd op jouw specifieke doelen. Of je nu Spaans wilt leren voor reizen, werk of persoonlijke verrijking, wij begeleiden je op jouw eigen tempo. Met onze aanpak voel je je snel comfortabel in het gebruiken van de Spaanse taal. "Muchas gracias" zal al snel deel uitmaken van je dagelijkse vocabulaire!
Meteen beginnen met Spaans spreken
Lessen op maat
Informeel en gezellig

NIVEAU B1-B2Gevorderden

Voor gevorderden op B1-B2 niveau, tillen we je Spaans met de privélessen naar een hoger plan. We richten ons op het verfijnen van je conversatie- en begripsvaardigheden, door middel van dialogen en tekstanalyses. In onze lessen ligt de nadruk op vloeiende communicatie en culturele nuances, wat onmisbaar is voor een authentieke taalbeleving. Samen werken we aan grammatica en vocabulaire, zodat je jezelf in uiteenlopende situaties zelfverzekerd kunt uitdrukken. Onze aanpak is afgestemd op jouw specifieke doelen en interesses, waardoor elke les zowel uitdagend als interessant is.
Til je niveau Spaans naar een hoger plan!
Afgestemd op jouw wensen en doelen
Vloeiender spreken en beter begrijpen
https://priveles-spaans.nl/wp-content/uploads/2019/04/letter_b.png
https://priveles-spaans.nl/wp-content/uploads/2019/04/letter_c.png

NIVEAU C1Vergevorderd

Bij onze Spaanse lessen op C1 niveau richten we ons op het verder verfijnen van je taalvaardigheden, met een nadruk op vergevorderde communicatie en dieper cultureel begrip. We duiken in literaire werken en discussiëren over actuele onderwerpen, wat je helpt om een meer genuanceerd en vloeiend taalgebruik te ontwikkelen. Onze lessen zijn ontworpen om je kritisch denkvermogen en uitdrukkingsvaardigheden in het Spaans te versterken, terwijl we je ook voorbereiden op professionele en sociale uitdagingen. Dit niveau is perfect voor diegenen die streven naar het benaderen van moedertaal niveau.
Vloeiend Spaans leren spreken, lezen en begrijpen
Flexibel inplannen van lessen
Discussies en ontdekken van media
bt_bb_section_top_section_coverage_image

Privélessen 1-op-1

Privéles voor stellen

Kleine groepen

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Over mij

Jiannina is een docente Spaans met meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven van Spaans aan studenten van alle niveaus. Ze biedt gepersonaliseerde en dynamische lessen aan die zijn aangepast aan de behoeften en interesses van haar studenten.

Contact
Kievitlaan 8, Hoevelaken
Ma - Do 9:00 - 14:00 | 19:00 - 21:30
Nieuwsbrief