OVER ONSEen paar redenen om te kiezen voor onze lessen

https://priveles-spaans.nl/wp-content/uploads/2019/04/hero_books.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://priveles-spaans.nl/wp-content/uploads/2019/04/about_inner_01.png

DE KEUZE VOOR LESSEN VOOR ELK NIVEAU EN ELK DOELHoe wij werken

Bij Privéles Spaans volg je lessen die passen bij jouw leerdoelen en niveau. De lessen vinden doorgaans plaats op onze locatie in Hoevelaken. In overleg worden lessen kunnen lessen ook online gegeven worden.

De lessen vinden plaats in onze lesruimte in Hoevelaken. Er is parkeerruimte voor de ingang. Station Hoevelaken bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand. Als u thuis les wilt krijgen dan is dat soms ook mogelijk. Informeer daar gerust naar.
In onze lesruimte in Hoevelaken wordt u ontvangen met koffie of thee. Wij hebben ruimte voor groepen van maximaal 4 personen. Bij grotere groepen kunnen we in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn.
Voor elke persoon of groep bepalen we bij de kennismaking wat de wensen zijn en wat het niveau Spaans is. Aan de hand daarvan spreken we af welke lesmethode we gaan gebruiken, welke studieboeken er nodig zijn en wat de frequentie en duur van de lessen wordt.
Vaak spreken we bij de kennismaking af om te starten met 10 Spaanse lessen en wat de duur van de lessen zal zijn. Meestal spreken we een lesduur af van 1 of 1,5 uur. Vervolgens plannen we de lessen in. Mochten de lessen bevallen dan kunt u daarna natuurlijk de lessen voortzetten.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://priveles-spaans.nl/wp-content/uploads/2019/05/speech_bubble_outline_04.png

„Privéles Spaans is IDEAAL voor iedereen die zijn Spaanse taalskills wilt verbeteren.”

JIANNINA ESTEVES
Docent
https://priveles-spaans.nl/wp-content/uploads/2019/04/about_inner_02.png

Onze talentvolle taaldocenten

Uw talentvolle taaldocent

https://priveles-spaans.nl/wp-content/uploads/2019/04/teacher_1.jpg

SPAANSJiannina Esteves

Jiannina stelt haar studenten op hun gemak en voelt goed aan wat iemand nodig heeft om zijn of haar Spaanse taal te verbeteren.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Over mij

Jiannina is een docente Spaans met meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven van Spaans aan studenten van alle niveaus. Ze biedt gepersonaliseerde en dynamische lessen aan die zijn aangepast aan de behoeften en interesses van haar studenten.

Contact
Kievitlaan 8, Hoevelaken
Ma - Do 9:00 - 14:00 | 19:00 - 21:30
Nieuwsbrief